Over onze diensten

Oppas service

De zorg voor je kind draag je niet zomaar aan iedereen over, dat begrijpen wij heel goed bij Buddy voor Jong en Oud. Een middag, avond, of dagje weg met partner of vriend(en/innen) moet niet overschaduwd worden door twijfels over hoe het met je kind gaat.

Wij spannen ons in om u dat vertrouwen te geven en, niet minder belangrijk, de klik te maken met uw kind. Zo kunt u genieten van uw uitje wetend dat uw kind in goede handen is.

Zin in een moment voor uzelf? Neem contact met ons op. Samen kijken wij naar wat wij voor u en uw kind kunnen betekenen.

Activiteiten op maat

De invulling van het woord activiteit is zo divers als er mensen zijn. Voor de een is het een spelletje doen, voor de ander is het sport, en voor weer een ander is het een taart bakken. Maar er is veel meer.

Buddy voor Jong en Oud richt zich op meer dan alleen uw kind bezighouden.
We proberen activiteiten te vinden, die:
– passen bij de interesses, hobbies en ambities van uw kind,
– het zelfvertrouwen van uw kind vergroten,
– de zelfredzaamheid van uw kind bevorderen,
– uw kind uitdagen

Buddy voor Jong en Oud zoekt samen met u en uw kind naar activiteiten die passen bij uw kind. En als dat een middag sjoelen is, dan kan dat natuurlijk ook.

Boodschappen | Huishoud service

Voor veel ouderen kunnen eenvoudige taken zoals boodschappen doen, maar ook klusjes in en om het huis, een (te) grote opgave zijn. Als kinderen en familie ver weg wonen, een drukke baan hebben of gewoonweg een druk leven leiden, worden deze taken niet of maar gedeeltelijk uitgevoerd. Buddy voor Jong en Oud kan daar verandering in brengen.

Wij proberen zoveel mogelijk te ondersteunen, en nemen alleen taken over wanneer dat echt moet. Zo doen wij geen boodschappen voor u, maar met u. Ook wanneer u begeleiding nodig heeft, naar leuke of wat serieuzere afspraken, kunt u een beroep op ons doen. Denk aan bioscoop, bibliotheek, museum, dokter enz. Wij staan als buddy voor u klaar.

Neem contact op, we nemen graag de mogelijkheden met u door.